A CSZKA elutasította az első ajánlatot Vlasicért

A Milan érdeklődése valós Nikola Vlasic iránt és a klub vezetősége nemrég egy ajánlatot nyújtott be a CSZKA Moszkvának.

Mint arról beszámoltunk, Vlasic neve is felmerült a Milannál támadó-középpályás poszton Hakan Calhanoglu pótlására. A 23 éves horvát válogatott fuballista az előző szezonban 34 tétmeccsen 12 gólt szerzett és 6 gólpasszt osztott ki és nyáron részt vett az Európa-bajnokságon is.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja megerősítette, hogy a Milan érdeklődése valós Vlasic iránt, azonban a tárgyalások nincsenek előrehaladott stádiumban.

A La Gazzetta dello Sport szerint a CSZKA Moszkva visszautasította a Milan első ajánlatát, amely a következő volt: 5 millió euró a kölcsönvételért, valamint egy 20 millió eurós vásárlási opció. A jelek szerint az orosz együttes nem mutat hajlandóságot a kölcsönüzletre és inkább a végleges eladást preferálja legalább 30 millió euró értékben.

Vlasic tudomást szerzett a Milan megkereséséről és nagyon szeretne csatlakozni a csapathoz. Azonban a CSZKA Moszkva a Rossoneri által javasolt feltételek mellett nem akarja elengedni. A következő napokban fejlemények várhatóak az ügyben.