A Curva Sud vezetője üzent a csapatnak

A Curva Sud Milano vezérszurkolója a közösségi oldalán egy bejegyzésben üzent a csapatnak az utóbbi hetek hullámvölgyei kapcsán.

Nem úgy kezdődött a 2023-as év a csapat számára, ahogy azt szerették volna és a legutóbbi 5 tétmérkőzésen nem sikerült nyerni. Ráadásul a Rossoneri egy hét leforgása alatt két nagyon fontos mérkőzést is elveszített az Inter ellen a Szuperkupában illetve a Lazio ellen a bajnokságban. Luca Lucci, a Milan szervezett szurkolói csoportjának – a Curva Sud Milanónak – vezetője üzenetet fogalmazott meg a krízishelyzet közepette.

“A mez mellkasán lévő Scudetto-embléma kell legyen a kiindulópont minden Milan szurkoló és minden ember számára – aki ezt a mezt viseli – egy olyan új korszak kezdetéhez Olaszországban illetve Európában, ami hosszú ideje hiányzik. Erre soha nem lehet végállomásként tekinteni.”

Megmutattátok, hogy mire vagytok képesek a csapategységgel, az áldozathozatallal és a mez iránti elköteleződéssel. Ez nagyszerű, de térjetek vissza és csináljátok meg nagyobb ravaszsággal és elszántsággal! Második hely a bajnokságban és továbbjutás a Bajnokok Ligája csoportköréből. A szezon hátralévő részének története még megírásra vár és minden a saját kezünkben van.

Küzdeni felemelt fejjel! Sempre!”

A Curva Sud Milano teljes mértékben a csapat és a klub vezetősége mellett áll ebben a nehéz periódusban. Az ultrák nagy létszámban képviseltették magukat az előző fordulóban a Lazio elleni idegenbeli meccsen is és a 4-0-s vereség ellenére az éneklésüktől volt hangos a Stadio Olimpico.