A fenyegetés miatt meghiúsulhat Di María hazatérése – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, a napokban halálos fenyegetést kapott az argentin labdarúgó és családja…

(Photo by Omar Vega/Getty Images)

Germán García Grova úgy értesült, hogy kútba eshet Ángel Di María nyártól tervezett hazatérése a nevelőcsapatához, a Rosário Centralhoz, azok után, hogy a játékos és családja a minap halálos fenyegetést kapott.

A fenyegetést állítólag egy cetlire írták, és helyi idő szerint hétfő hajnali fél háromkor dobták ki egy szürke autóból a Funes-hegy lábánál található Miraflores lakóközösség bejáratánál, ahol Di María családjának több tagja, köztük az édesanyja is megszállt – és ahol Di María is meg szokott pihenni rendszeresen.

Helyi sajtóhírek szerint egy kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatba hozható kartell fenyegette meg a 138-szoros válogatott szélsőt, a cetlin az alábbi üzenet állt:

“Mondd meg Ángel fiadnak, hogy ne térjen vissza Rosárióba, mert különben mindent tönkreteszünk azzal, hogy megölünk egy családtagot. Még Pullaro (a kormányzó) sem ment meg benneteket.”

A 2007 óta Európában futballozó 36 esztendős szélső eredetileg úgy tervezte, hogy a Benficánál június 30-ig érvényben lévő szerződése lejártával visszatérhet nevelőcsapatához, állítólag már be is iratta egy rosáriói iskolába, azonban a fenyegetettség kétségeket ébresztett a labdarúgóban és családjában.

Di María az évek során a válogatott finálék koronázatlan specialistája lett, hiszen a 2008-as olimpiai döntőben, a 2021-es Copa América-fináléban és a tavalyi vb-döntőben egyaránt eredményes tudott lenni.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A A fenyegetés miatt meghiúsulhat Di María hazatérése – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.