A Juventus nem véglegesítené, de újból kölcsönvenné az argentin középpályást – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Juventus a következő idényben is hajlandó lenne foglalkoztatni kölcsönjátékosát…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint a Juventus ugyan nem kíván élni a 43 millió eurós vásárlási opciójával Carlos Alcaraz esetében, nyitott lenne arra, hogy a következő idényre is kölcsönvegye az argentin középpályás játékjogát a Southamptontól.

A 21 éves középpályás hazájában a patinás Racing Club együttesében nevelkedett, ahol 2020 januárjában mutatkozott be a profik közt. A 2021-es második kiírásban már gyakori tagja volt az első csapatnak, 18 találkozón került bevetésre. A 2022-es naptári esztendőben 42 tétmérkőzésen kilenc gólt szerzett, ugyanakkor a Boca Juniors elleni Trofeo de Campeones az ő tiszteletlen gólöröme miatt szakadt félbe, miután a nézők provokálása után az ellenfél játékosai megtámadták őt, akik közül a játékvezető annyit kiállított, hogy nem folytatódhatott a mérkőzés.

Alcaraz tavaly januárban szerződött a Sotonhoz, és az előző idény második felében 18 meccsen négy gólt és két gólpasszt jegyzett a kieső csapat színeiben. A másodosztályú idény első felében 23 fellépés alatt háromszor volt eredményes egy előkészítés mellett.

Az argentin középpályás tavasszal nyolc bajnokin és két kupameccsen kevesebb mint 250 perc játéklehetőséghez jutott a zebramezesek színeiben.

fociclub

A A Juventus nem véglegesítené, de újból kölcsönvenné az argentin középpályást – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.