A külföldi érdeklődés ellenére maradhat a Ferencvárosnál a gólerős csatár

A Ferencváros gólerős magyar válogatott csatárának várhatóan idén nyáron is lesznek külföldi ajánlatai…

(Photo by Valerio Pennicino – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Ferencváros támadója, Varga Barnabás ügynöke, Paunoch Péter a csakfoci.hu részére adott tájékoztatást a gólerős csatár lehetséges nyári klubváltásának helyzetéről:

“A tavalyi évhez hasonlóan, jó eséllyel idén is Barna lesz az NB I gólkirálya. Tavaly alaposan megfontoltuk a csapatváltást, lett volna lehetősége külföldre is mennie, de a Fradit választotta és ezt azért evidenciában tartjuk. Azaz innen csak akkor érdemes eligazolnia, ha tényleg minden szempontból jobb ajánlatot kap, igaz ez szakmailag és anyagilag egyaránt. Van érte most is érdeklődés, de jelenleg arra látok nagyobb esélyt, hogy marad a Fradiban. Jól érzi magát a klubnál, népszerű, játszik a válogatottban, minden kerek körülötte, és ennek is köszönhető a jó formája.”

A 29 éves támadó az előző idényben 26 találattal lett az NB I gólkirálya a Paks színeiben, a jelenlegi szezonban pedig 22 mérkőzésen szerzett 19 góllal vezeti a mesterlövészek rangsorát.

Varga a tavaly nyári klubváltása óta minden sorozatot figyelembe véve 37 meccsen 28 alkalommal volt eredményes a fővárosi zöld-fehéreknél.

fociclub

A A külföldi érdeklődés ellenére maradhat a Ferencvárosnál a gólerős csatár bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.