A Lecce döntött, megveszi Colombót

Olasz sajtóhírek szerint az olasz élvonalban szereplő Lecce a szezon végén aktiválni fogja Lorenzo Colombo vételi opcióját, azonban a Milan javára visszavásárlási záradék szerepel a kontraktusban.

A Milan a nyáron adta kölcsön egy szezonra a saját nevelésű csatárát az újonc Leccének, miután az előző idényt a másodosztályú Spalban töltötte. A megegyezés értelmében a Lecce egy vásárlási opcióval 2023 nyaráig vette kölcsön Colombót.

A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Lecce vezetősége már meghozta a döntést és biztosan aktiválni fogja a Colombo szerződésében szereplő 2,5 millió eurós vételi opciót.

Az olasz utánpótlás-válogatott csatár a szezon első felében 14 tétmeccsen 4 gólt szerzett és 2 gólpasszt osztott ki a Leccében és elégedettek a teljesítményével, miután jó benyomást keltett a játékával. A Rossoneri nevelésű csatár a 2020-as debütálása óta eddig összesen 11 mérkőzésen szerepelt a Milan első csapatában, ezeken 1 gólt szerzett.

A Gazzetta kiemeli, hogy a 2022 nyarán kötött kölcsönszerződés alapján a Milan visszavásárlási záradékkal rendelkezik és lehetősége lesz 3,5 millió euróért visszavenni Colombo játékjogát.