A Milan kapcsolatba lépett Sanches ügynökével

Olasz sajtóhírek szerint a Milan vezetősége újra megkísérli Renato Sanches szerződtetését, ráadásul már megvan a megállapodás a Lille vezetőségével az átigazolási árról, így most a végső döntés a játékos kezében van.

Charles De Ketelaere megszerzése után Paolo Mladiniék figyelme a középpálya és a védelem megerősítésére összpontosul. Tervben van egy középpályás érkezése Franck Kessié pótlására és korábban Renato Sanches volt a fő célpont, azonban az egyezség hiánya miatt félbeszakadtak a tárgyalások.

A Sky Sport Italia és a Calciomercato információi szerint a Mlan vezetősége hétfőn újra kapcsolatba lépett a játékos ügynökével, Jorge Mendes-zel annak érdekében, hogy létrejöjjön a megállapodás.

A jelek szerint egyelőre nincs fejlemény, Sanches kivár és nem zárkózott el teljesen a Paris Saint-Germaintől, amelynek edzőjével, Christophe Galtierrel korábban már dolgozott együtt és nagyon jó kapcsolatot ápol vele. Ugyanakkor a PSG eddig nem tett konkrét előrelépéseket a szerződtetése érdekében és a Milan – a franciákkal ellentétben – mindent megtesz a leigazolásáért.

A MilanNews és Daniele Longo újságíró is megerősítette, hogy a Milannak már van egy megállapodása a Lille együttesével Sanches átigazolási áráról, amely bónuszokkal együtt 15 millió euró. Jelenleg minden a portugál válogatott középpályáson múlik, akinek a saját kezében van a döntés a jövőjét illetően.

Maldiniék továbbra is magabiztosak a tárgyalások sikeres lezárását illetően.