A Milan kinézte Sanches alternatíváját

Enzo Fernández személyében a Milan vezetőségének megvan a B-terve arra az esetre, ha nem sikerül megállapodni a Lille együttesével Renato Sanches leigazolásáról.

Mint arról írtunk, a Paris Saint-Germain bejelentkezett a Milan által megkörnyékezett Sanchesért. A párizsi együttes a Lille jövő nyáron lejáró szerződésű játékosával erősítené meg a középpályát a nyáron. Komoly vetélytársa akadt a Rossonerinek a Sanches leigazolásáért folytatott versenyben és benne van a pakliban, hogy a dúsgazdag PSG elhappolja Sanchest a Milan orra elöl. A 24 éves középpályással már sikerült megállapodniuk Paolo Maldiniéknak a szerződésről, ám a vételárat illetően nincs közös nevezőn a két klub. A vezetőség álláspontja egyértelmű: nem hajlandó részt venni licitháborúban.

A Tuttosport és a SportMediaset beszámolója szerint a Milan vezetőségének a River Plate-et erősítő Enzo Fernández a B-terve arra az esetre, ha nem sikerül nyélbe ütni az elsődleges célpontnak számító Sanches megszerzését.

A 21 éves középpályás szerződésében egy 18 millió eurós kivásárlási záradék szerepel és a River nem hajlandó ennél alacsonyabb összegért megválni tőle. Korábbi sajtóhírek szerint az argentin középpályás számára vonzó a Milan és szeretne Európába igazolni, hogy előrelépést tegyen a karrierjében. Geoffrey Moncada, a klub játékosmegfigyelője számos alkalommal figyelemmel kísérte Fernándezt.

Fernández a 2022-es évben 24 meccsen játszott, ezeken 9 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.