A Milan védője egyre közelebb a Monzához

Adriano Galliani, a Monza vezérigazgatója komolyan gondolja Mattia Caldara szerződtetését a következő szezonra.

Silvio Berlusconi együttese, a Monza története során először feljutott az olasz élvonalba és a nyári átigazolási időszakban jelentős erősítést terveznek annak érdekében, hogy sikerüljön a bennmaradás és állandó tagjai legyenek a Serie A mezőnyének. Mint arról beszámoltunk, az újonc együttes összesen 5 játékost szemelt ki a bajnokcsapat Milanból.

Daniele Longo, a Calciomercato transzferguruja szerint Mattia Caldara egyre közelebb áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Monza együtteséhez. Az olasz középhátvéd iránt egy másik élvonalbeli alakulat is érdeklődik, nevezetesen a Bologna.

Caldara a 2021/2022-es idényt kölcsönben töltötte a Venezia együttesénél, amely kiesett a Serie A-ból és ezzel biztossá vált, hogy a klub nem fogja aktiválni a játékos szerződésében szereplő 4 millió eurós vásárlási opciót. Az olasz játékos összesen 31 bajnokin játszott és alapember volt a Veneziában.

A 28 éves védő a kölcsönszerződésének lejártával visszatér a Milanhoz, azonban csak ideiglenesen, ugyanis úgy tűnik, hogy nem része Stefano Pioli és a vezetőség jövőbeli terveinek. Caldara szerződéséből még egy év van hátra a Milannál.