A Milan vezetői rástartoltak Kamadára

Folyamatban vannak a tárgyalások a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt futballistájával, Daichi Kamadával.

A japán válogatott támadó-középpályás a teljesítményével számos együttes figyelmét felkeltette szerte Európában és a Milan tűnik az egyik legvalószínűbb célállomásnak a játékos számára a közelgő nyári átigazolási időszakban.

A MilanNews és a Tuttomercatoweb jelentése szerint a Milan vezetősége rástartolt Kamadára és folyamatban vannak a kapcsolatok a játékossal az átigazolás ügyében.

A Rossoneri célja, hogy megnyerje a Kamada szerződtetéséért kialakult versenyt és lezárja a transzfert. Mivel a 26 esztendős futballistának lejár a szerződése a Frankfurttal, így szabadon igazolható lesz és átigazolási ár nélkül érkezhet. A MilanNews szerint évi 3 millió euró + bónuszok fizetésről zajlanak az egyeztetések.

A Sportmediaset szerint Kamada nagyon közel áll ahhoz, hogy csatlakozzon a Milanhoz egy 3 évre szóló szerződéssel és évi 3 millió eurós bérrel.

Kamada az aktuális idényben 45 tétmeccsen 16 alkalommal volt eredményes és 6 gólpasszt osztott ki a Frankfurtban. A posztját tekintve támadó-középpályás, viszont rendszeresen játszik középpályásként, valamint idén néhány alkalommal bal szélső támadóként is szerepelt.