A Milan vezetősége döntött Florenzi sorsáról

A legújabb információk szerint Paolo Maldiniék a szezon végén kivásárolják Alessandro Florenzit.

A 31 éves Európa-bajnok futballista tavaly nyáron kölcsön+opcióval csatlakozott a Milanhoz a Roma együttesétől és összességében pozitív benyomást keltett a teljesítményével. Florenzi többnyire kiegészítőember volt a védelem jobb oldalán és eddig 28 tétmeccsen közel 1400 játékpercet játszott, ezeken 2 alkalommal volt eredményes.

A MilanNews információi szerint a Milan vezetőségét meggyőzte Florenzi, így a klub a szezon végén aktiválni készül a játékos szerződésében szereplő vásárlási opciót.

Állítólag amint véget ér az idény, Paolo Maldiniék tárgyalóasztalhoz ülnek a Roma vezetésével és megpróbálnak némi kedvezményt szerezni a vásárlási opcióra, azonban nem valószínű, hogy a fővárosi alakulat hajlandó bármilyen engedményt tenni. A két együttes tavaly nyáron egy 4,5 millió eurós opcióban állapodott meg egymással.

Florenzi áprilisban térdműtéten esett át meniszkusz sérülés miatt, azonban már teljesen felépült és az előző fordulóban csereként pályára lépve góllal tért vissza a pályára. Az olasz válogatott játékos élvezi az edző és a vezetőség bizalmát, így minden jel arra utal, hogy a következő szezonban is a Rossonerit fogja erősíteni.