A Napoli klasszisa eldöntötte, hol folytatja pályafutását

Olasz sajtóinformációk szerint a Napoli bizonytalansorsú támadója már döntött a jövőjéről…

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

A Calciomercato információi szerint a Napoli távozás előtt álló sztárcsatára, Victor Osimhen már eldöntötte, hogy a következő szezonban melyik csapatban folytatja pályafutását, és erről a hozzá közelálló barátait már tájékoztatta is.

A 25 éves nigériai támadó az elmúlt szűk négy idény alatt 126 mérkőzésen 72 gólt szerzett a Napoli színeiben, az elmúlt kiírásban 32 pályára lépés alatt 26 találattal lett a bajnokság legeredményesebb játékosa. Noha csapata botladozik az aktuálisan futó idényben, Osimhen a bajnokságban 11, minden sorozatot figyelembe véve eddig 13 alkalommal volt eredményes a 2023-2024-es szezonban.

A nigériai csillag tavaly év végén 2026-ig meghosszabbította a szerződését a nápolyiakkal, amikor a megállapodásában a hírek szerint 130 millió eurós kivásárlási árat rögzítettek.

Osimhen megszerzése iránt Chelsea, Arsenal és a Paris Saint-Germain egyaránt megalapozott érdeklődést mutat. Vélhetően ezen csapatok közül kerülhet ki az új klubja, de egyelőre nem tudjuk, hogy melyiküket választotta.

fociclub

A A Napoli klasszisa eldöntötte, hol folytatja pályafutását bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.