A pillanat, amikor Ibra bedobta a kukába Gattusót

Zlatan Ibrahimoviccsal nem érdemes viccelődni, ezt már sokan megtanulták. Gennaro Gattuso is megjárta egyszer, amikor feldühítette a svéd klasszist…

Ibrával a fedélzeten a Milan a hétvégén a Napoli ellen lép pályára, amelynek Gattuso a vezetőedzője. Ők ketten mindössze két évig voltak csapattársak Milánó piros-fekete felében, de a közös emlékekből nincs hiány.

Néhány évvel ezelőtt Thiago Silva osztott meg egy fergeteges történetet a Milannál töltött időszakáról, főszerepben Ibrával és Gattusóval. Az olasz középpályás az egyik edzésen kihúzta a gyufát és alaposan feldühítette csapattársát. Rossz ötlet volt.

“A sztori főszereplője Ibrahimovic. Egyik nap Gattuso az egész reggeli edzés során szívatta Zlatant, provokálta őt, de úgy tűnt, hogy ő válasz nélkül hagyja. Valójában a bosszú nem sokkal később jött. Rino és Zlatan az öltözőben ismét találkozott az edzés után…” – mondta Thiago Silva.

“Ibra felemelte a csapattársát, átfordította magán és beledobta a kukába. Őrület volt. Esküszöm, egy hétig nem tudtam abbahagyni a nevetést.”