A Real fiatal jobbhátvédje érkezik a Milanhoz

Egybehangzó hírek szerint megszületett a megállapodás a Milan és a Real Madrid között Alex Jimenez klubváltása ügyében.

A jelek szerint Noah Raveyre után újabb erősítés érkezik az Ignazio Abate által irányított Milan Primaverába. A következő igazolás nem más, mint Alex Jimenez, aki a Real Madrid utánpótlásában szerepel és tehetségesnek tartják a hazájában. Jimenez a legutóbbi idényben tagja volt a spanyol harmadosztályú Real Madrid Castillának.

Antonio Vitiello, a MilanNews főszerkesztője és Daniele Longo, a Calciomercato sportújságírója arról számolt be, hogy a Milan és a Real Madrid vezetősége megegyezett egymással, így Jimenez kölcsönben érkezik a Rossonerihez.

A megállapodás értelmében a kölcsönszerződés részeként a Milannak vásárlási opciója lesz a 18 éves tehetség végleges megvásárlására a 2023/24-es szezon végén. Matteo Moretto a Relevótól megerősítette, hogy nagyon közel a transzfer lezárása és Jimenez egyetlen lépésre van attól, hogy a Rossoneri játékosa legyen.

A spanyol utánpótlás-válogatott jobbhátvéd a Primavera csapatot fogja erősíteni a soron következő szezonban – erősítette meg a MilanNews és a Calciomercato.

AC Milan Club Budapest