A River Plate visszaszerezné korábbi játékosát a Betistől – sajtóhír

A Real Betisszel a közelmúltban szerződést hosszabbító rutinos csapatkapitány iránt korábbi csapata érdeklődik…

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

César Luis Merlo megerősítette, hogy a River Plate szívesen szerződtetné egykori játékosát, Germán Pezzellát a Real Betis-től, azonban a forrás úgy értesült, hogy a “milliomosok” a rutinos védőért kért 4 millió eurónál csak jóval kevesebbet fizetnének érte.

A 32 esztendős középhátvéd először 2015-ben igazolt a sevillai zöld-fehérekhez, első ízben két évet töltött a csapatnál, majd előbb kölcsönben, később végleg a Fiorentinához került. Pezzella 2017 és 2021 között erősítette az olasz csapatot, majd visszatért a Betishez, a második korszaka pedig továbbra is töretlenül tart az andalúziai együttesnél.

Pezzella a két sevillai időszakban együttesen már csaknem 200 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. A LaLiga 2023-2024-es kiírásában 32 mérkőzésen lépett pályára, menet közben több alkalommal a csapatkapitányi karszalagot is viselhette.

A rutinos labdarúgó a River saját nevelésű játékosa volt, az első csapat színeiben 69 mérkőzésen lépett pályára 2012 és 2015 között. Pezzellát az argentin válogatottban 2017 óta 39 mérkőzésen foglalkoztatták, ezalatt hátvéd létére három gólt szerzett. Emellett tagja volt a 2022-es katari világbajnokságon aranyérmet nyert Albiceleste keretének is.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A A River Plate visszaszerezné korábbi játékosát a Betistől – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.