A szerb legenda ülhet le a Recco kispadjára

Vladimir-Vujasinovic-mn press

Alig ért véget a Bajnokok Ligája, ahol a Recco a csalódást keltő negyedik helyet szerezte meg, az olasz sztárklub máris a jövőre gondol. 

Vladimir-Vujasinovic-mn press

Már egy nappal a BL után, tegnap elkezdtek arról cikkezni – először a görög waterpolonews.gr, hogy – nagy változás köszönthet be a Recco életébe. Ma pedig ezt megerősítve az olasz wpdworld.com is arról ír, hogy Vladimir Vujasinovics veheti át Amadeo Pomiliotól a Recco irányítását. A Partizán Belgrád jelenlegi edzője, nem mellesleg a szerb utánpótlás válogatott mellett is dolgozó tréner hat évig volt a sztárklub játékosa 2001-2008-ig, most pedig könnyen lehet, hogy ősztől ő ül le a kispadra.

Nem csak a medenceparton, de a játékosoknál is lehet jövés-menés a nyáron. A másodikszámú kapus, Giacomo Pastorino befejezheti pályafutását, így még több játéklehetőséghez juthatna a mindössze 20 éves Fabio Viola. Filip Filipovics visszatérhet Szerbiába, míg Dusko Pijetlovics és Andrija Prlainovics jövője is bizonytalan az együttesnél, viszont Dusan Mandics, Aleksandar Ivovics és Sandro Sukno maradhat a csapatnál.

A klub eközben fiatal tehetségeket csábít, mint Jacopo Alesianit vagy Stefano Luongot valamint kölcsönből visszatérhet Edoardo Di Somma és Gonzalo Echenique valamint Alessandro Velotto.

Egy biztos, izgalmas nyár elé néznek a Ligur-tenger partján.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS