A világ másik végére kerülhet a Ferencváros húzóembere – sajtóhír

Megbízható nemzetközi sajtóértesülések szerint a mexikói bajnokság (Liga MX) egyik élcsapata készül ajánlatot tenni a Ferencváros legjobbjáért…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A korábban megjelent sajtóértesüléseket immár az amerikai kontinensen megbízható forrásnak számító César Luis Merlo is megerősítette, mely szerint a mexikói Pumas UNAM hivatalos ajánlatot tett a Ferencváros részére Marquinhos szolgálataiért cserébe.

A 24 éves brazil balszélső a zöld-fehérek előtt Európában a bolgár Botev Plovdivot erősítette, azt megelőzően hazájában az Atlético Mineiro és a Chapecoense futballistája volt. Marquinhos szűk két éve erősíti a Ferencvárost, ez idő alatt minden sorozatot figyelembe véve 77 mérkőzésen 11 találatot és 19 előkészítést regisztrált a csapat színeiben. A brazil légiós az előző NB I-es idényt öt góllal és tíz assziszttal fejezte be, az aktuális magyar bajnoki kiírásban 14 találkozón öt találat és két gólpassz fűződött a nevéhez.

A forrás kiemelte, hogy a Pumas brazil trénere, Antonio Mohamed erősen támogatja honfitársa megszerzését.

Az elmúlt hetekben már szóba került Marquinhos megszerzése a mexikóvárosiaknál, azonban fel kellett szabadítaniuk egy légiós helyet, amely rövidesen megtörtént, mivel az argentin Gustavo Del Prete a Mazatlánhoz készül távozni.

A hétszeres mexikói bajnok Pumas a 2011-es elsősége óta újra a címre vágyik, ennek érdekében szerződtette a közelmúltban Rogelio Funes Morit, és a jelek szerint új csatár megszerzésére készül.

fociclub

A A világ másik végére kerülhet a Ferencváros húzóembere – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.