AC Milan: a Betis kulcsembere érkezik a nyáron! – sajtóhír

Egyelőre a két klub még nem erősítette meg, ugyanakkor minden arra utaló jel szerint az AC Milan együtteséhez szerződik majd Juan Miranda.

A Betisből induló, majd egy hét éves barcelonai kitérőt követően Sevillába 2021 nyarán visszatérő 23 esztendős spanyol balhátvéd meghatározó tagja lett a La Ligában masszív Betisnek, amelynek színeiben eddig 91 tétmérkőzésen lépett pályára (6 gólja és 10 gólpassza igen imponálónak mondható – a szerk.).

A transzfer-guru, Fabrizio Ramono is beszámolt már arról, hogy a Miranda a következő nyáron, szabadon igazolható játékosként távozik Spanyolországból, miután elfogad(hat)ta az AC Milan ajánlatát.
Romano szerint a milánóiak tökéletesen kihasználták azt, hogy a játékos eddig nem jutott dűlőre a Betis együttesével egy új szerződésről, így az olasz sztárcsapatnak némi télen kifizetett kompenzáció ellenében (Romano szerint ez 2 millió euró lesz -szerk.) sikerül megszereznie a tehetséges játékost.

Egybehangzó hírek szerint Jaun Miranda a tavaszt még Sevillában tölti, majd 2024 nyarán egy négy éves szerződést ír majd alá az AC Milan együttesével. A két klub egyelőre még nem kommentálta a történteket.

fociclub

A AC Milan: a Betis kulcsembere érkezik a nyáron! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.