Al-Hilal: Neymar kikerülhet a keretből is! – képpel

Lapértesülések szerint a Szaúdi Professzionális Ligát (SPL) listavezető Al-Hilal együttesében csak azok után tud majd bemutatkozni az új igazolás, Renan Lodi, hogy a brazilnak helyet csináltak a csapat keretében.

Miután az SPL-ben a külföldi labdarúgó szerepeltetésére számos szabály vonatkozik, így létszámokra is, hiszen 8 külföldi játékos regisztrálását engedik – Ezt szeretnék majd a hírek szerint kettővel megemelni.

Az Al-Hilalnál, Lodi érkezése előtt már maximalizálták a megengedhető létszámot, hiszen Yassine Bono kapus mellett hét külföldi mezőnyjátékos, nevezetesen Kalidou Koulibaly, Rúben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Malcolm, Neymar, Alexandr Mitrovic és Michael szerepelt a keretben.

A hírek szerint a szaúdi listavezetőnél most úgymond ‘kapóra jön’ Neymar hosszú sérülése, valamint az, hogy a brazil válogatott csapatkapitánya a 2023/24-es bajnoki szezonban már nem léphet pályára, hiszen így a honfitárs Lodi gond nélkül elfoglalhatja a nyolcadik regisztrált helyet a keretben.

Persze mindez nem jelenti azt, hogy Neymarral ne számolna az Al-Hilal, pusztán a nyárig időt teremt magának a klub arra, hogy újragondolja kerete összetételét – Gondolva arra is, hogy hátha addig az SPL is felemeli 10-re a vendég-játékosok számát (..)

(Borítókép: Photo by MB Media/Getty Images)

fociclub

A Al-Hilal: Neymar kikerülhet a keretből is! – képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.