Arsenal: Törökországba tart a középpályás! – sajtóhír

Angol és török beszámolók egybehangzóan állítják, hogy a török Trabzonspor játékosa lehet a januári átigazolási időszak alatt Mohamed Elneny.

A 94-szeres egyiptomi válogatott játékos az idei szezonra már abszolút peremebere lett az “ágyúsoknak”, akik közösen Elneny-vel a klubváltás mellett dönthettek: a 31 esztendős védekező középpályás mindössze 4 tétmérkőzésen, 72 percnyi játékidőt kapott Mikel Arteta menedzsertől, így nem meglepőek, a távozásáról szóló híresztelések.

A beszámolók szerint Elneny-t nagy erőkkel hívja a török Trapbzonspor együttese, amely mindenképpen szeretné megszerezni az egyiptomi játékost januárban – akár kölcsön, akár végleg.

A Transfermarkt által 45 milliós játékjogra taksált Elneny 2016 januárjában igazolt az Arsenalhoz a svájci Basel együttesétől. Azóta 159 találkozón lépett pályára az “ágyúsoknál” (6 gól és 10 gólpassz – a szerk.), akikkel egy FA-kupát, valamint két Angol Szuperkupát nyert.

Elneny számára egyébként nem ismeretlen a török bajnokság, hiszen a 2019/20-as idény egészt a Besiktas együttesénél töltötte kölcsönbe.

fociclub

A Arsenal: Törökországba tart a középpályás! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.