AS Roma: döntés született Daniele De Rossi jövőjéről!

Az AS Roma amerikai tulajdonosai Dan és Ryan Friedkin hivatalos közleményben tudatták, hogy Daniele De Rossi 2024 nyaráig szóló, ideiglenes szerződése lejráta után is marad a “farkasok” kispadján.

(Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

A José Mourinhot váltó klublegenda megbízatása telitalálatnak bizonyul a római vezetők részéről, hiszen De Rossi eddigi 16 mérkőzéséből tizenegyet megnyert a csapat, hármat döntetlenre adott, míg csupán két alkalommal szenvedett vereséget; továbbá harcban áll a Bajnokok Ligája indulásért, valamint az Európa-liga folytatásában is érdekelt lehet, ha megőrzi egy gólos előnyét az AC Milannal szemben.

Nem meglepő módon a szurkolók körében edzőként is roppant népszerű korábbi világbajnok középpályással tervezik a folytatást a római vezetők.

“Szerda délután hosszasan egyeztettünk Daniele De Rossival a folytatásról. Örömmel jelentjük be, hogy a mostani idény után is ő marad az AS Roma vezetőedzője!

Daniele rövid ideje dolgozik a klubnál, de bizonyította rátermettségét és bátorságát, valamint azt, hogy hatással tud lenni a csapat játékára és eredményeire. Daniele mélyen gyökerező, az AS Romába vetett hitét talán senkinek sem kell bemutatni, ahogyan azt sem, hogy szinte tökéletes összhangban van mind a klubbal, mind pedig a csodálatos szurkolóinkkal.

Danielével továbbra is együtt fogunk dolgozni, a közös célunk pedig nem más, minthogy egy olyan jövőt biztosítsunk az AS Roma szurkolóinak, amelyet igazán megérdemelnek!

Azt gondoljuk, hogy nem is lehetnénk boldogabbak, EGYÜTT, ha egy hosszú távú projektet tudnánk építeni Daniele De Rossival a kispadon!” – olvasható mindez az AS Roma közleményében, amelyet azzal zártak a tulajdonosok, hogy napokon belül a pontos részleteket, így Daniele De Rossi szerződésének a pontos időtartamát is közzéteszik majd.

fociclub

A AS Roma: döntés született Daniele De Rossi jövőjéről! bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.