Átigazolások: Hollandiába szerződhet a Liverpool korábbi ikonja! – sajtóhír

Egybehangzó lapértesülések szerint az elkövetkezendő időszakban könnyen megtörténhet, hogy a Szaúd-Arábiából távozni készülő Jordan Henderson az Ajax Amszterdam játékosa lesz.

A 33 esztendős angol válogatott játékos, mint ismert, nagy meglepetésre a mögöttünk hagyott nyáron Szaúd-Arábiába igazolt, az Al-Ettifaq együtteséhez. Fél év távlatából minden arra utaló jel szerint véget is érhet a Liverpool korábbi csapatkapitánya számára a szaúdi-kaland, és távozhat a Steven Gerrard vezette, gyengélkedő csapattól.

Egybehangzó hírek szerint Henderson újra Európában szeretne futballozni, ahonnan számos lehetősége lenne, többek között az Ajax együttesétől.

Fabrizio Romano szerint az Al-Ettifaq engedélyt adott Henderson távozására, akinek akár még a szerződését is felvonhatják a szaúdiak. Mindeközben az Ajax már fel is vette a kapcsolatot a középpályással, akit tárt karokkal várnának Amszterdamban.

Az elkövetkezendő napokban minden bizonnyal felgyorsulnak majd az események az Al-Ettifaq színeiben 19 tétmérkőzésen pályára lépő Jordan Henderson jövőjét illetően (…)

fociclub

A Átigazolások: Hollandiába szerződhet a Liverpool korábbi ikonja! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.