Atlético Madrid: a La Liga legjobb góllövője érkezhet! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a spanyol bajnokságban a negyedik helyen záró Atlético Madrid együttese az éppen előttük záró Girona kulcsemberével, Artem Dovbyk-kal erősítene.

A 26 esztendős, az ukrán válogatottal a nyári Európa-bajnokságra készülő csatár egészen ihletett formában futballozott a mögöttünk hagyott bajnoki idényben: Dovbyk 24 találatával a La Liga legjobb góllövője lett, az egész idényt tekintve 41 mérkőzésen szerzett 25 gólja valamint 10 gólpassza is igazán kiemelkedő kategória.

Az ukrán Dnipro együttesétől alig 8 millió euróért szerződtetett csatár megvételével bombaüzletet kötöttöt a Girona, ám ilyen idény után nehéz lesz megtartania egyik legjobbját a jövőre a Bajnokok Ligájában is érdekelt kis csapatnak (…) Olyannyira nehéz, hogy spanyol lapértesülések szerint az Atlético Madrid együttese rövidesen például akár ajánlatot is tehet Dovbyk játékjogának megszerzéséért.

A Gironával 2028-ig szerződésben álló Dovbyk Madridba történő szerződésére a spanyol Relevo szerint kimondottan konkrét esély mutatkozik, például szóbeli egyességről is hallani már a felek között.

Artem Dovbyk piaci értékét 35 millió euróra taksálják jelenleg (forrás: Transfermarkt).

fociclub

A Atlético Madrid: a La Liga legjobb góllövője érkezhet! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.