Az atomerőmű marad, de új nevet kap a Szekszárd női kosárlabda csapata

Új névadó szponzora van az eddig Atomerőmű KSC Szekszárd néven szerepelt női kosárlabdaklubnak, amely a bajnoki rajt előtt hároméves támogatói szerződést kötött a szekszárdi Tarr Kft.-vel.

Tarr KSC Szekszárd
Djokics Zseljko, Szabó Noémi, Szabó Gergő, Theodoreán Alexandra és Tarr János. Fotó: Makovics Kornél

A kontraktust csütörtökön írta alá Szabó Gergő, a KSC és Tarr János, a társaság ügyvezetője Szekszárdon, a csapat új neve így Tarr KSC Szekszárd lesz.

Szabó Noémi, az egyesület sportigazgatója az aláírást megelőző sajtótájékoztatón megköszönte az MVM Paksi Atomerőmű eddigi támogatását. Elmondta, tiszteletben tartják az atomerőmű jelenlegi vezetésének döntését, miszerint az MVM-től kapott források jó részét elsősorban az ASE szakosztályaira szeretné fordítani. A Tarr Kft. 21 éve szponzora a KSC Szekszárdnak.

Az MTI kérdésére válaszolva közölte, a távközlési cég támogatásának összege üzleti titok

Megjegyezte: fontos szempont volt, hogy magasabb legyen az összeg, mint amennyit az atomerőmű adott 2022-ben, és amit ígértek 2024-re.

„Azt az ígéretet kaptuk, hogy az atomerőmű támogató marad, csak nem névadóként, adott összegű támogatással”

– tette hozzá. 

Djokics Zseljko, az idén megújult kerettel az Európa Kupában is induló együttes vezetőedzője azt mondta, nem tudnak rögtön a legnagyobb sikerekről álmodni. Hozzátette, azon fognak dolgozni, hogy olyan csapatot alakítsanak ki, amelyre minden szekszárdi büszke lehet.

(MTI)

Hazai vereséggel is főtáblára jutott a DVTK

Post Views: 2

JochaPress