Bakayoko egy lépésre van a Demirsportól

Olasz és török sajtóértesülések szerint az Adana Demirspor vezetősége Milánóban tartózkodik, hogy lezárják Tiemoué Bakayoko átigazolását.

Bakayoko már hosszú ideje nem része a Milan terveinek, így Anglia és Olaszország után januárban Törökország felé veheti az irányt, amennyiben rábólint az üzletre.

Nico Schira olasz újságíró és számos török sajtóorgánum is közölte, hogy a török élvonalban szereplő Adana Demirspor küldöttsége a klub alelnökének vezetésével Milánóban tartózkodik és előrehaladott tárgyalásokat folytat Bakayoko szerződtetéséről. A francia középpályás jelenleg kölcsönben szerepel a Milannál és a játékjoga a Chelsea tulajdonában van.

A török együttes egy 2026. június 30-ig szóló szerződést kínált Bakayokónak, aki nem része a Milan projektjének. A piros-feketék vezetősége zöld utat adott a 28 éves középpályás kölcsönszerződésének felbontásához és a Chelsea készen áll azonnali ingyenes átigazolással elengedni a játékost a Demirsporhoz.

A török együttes azon dolgozik, hogy meggyőzze Bakayokót a klubváltásról, ami nem egyszerű. Gyakorlatilag minden készen áll az üzlethez, egyedül a francia játékos végső beleegyezése hiányzik.

A Milan illetve a Chelsea a következő napokban várja a fejleményeket az ügyben.