Bakayoko: “Hamarosan újra találkozunk!”

Tiémoué Bakayoko, a Milan francia középpályás a közösségi oldalán közzétett bejegyzéssel üzent a szurkolóknak és megköszönte a támogatásukat.

Véget ért a szezon és a Milan az ötödik helyen zárt a bajnokságban. A piros-feketék a következő idényben az Európa Ligában fognak szerepelni, sorozatban a harmadik alkalommal. Bakayoko jövőjéről továbbra sem született hivatalos döntés és a kölcsönszerződése június 30-án lejár.

Amennyiben a Milan nem él a 35 millió eurós vételi opciójával, akkor a 24 éves középpályás visszatér a Premier League-ben szereplő Chelsea-hez.

Bakayoko hétfő este az Instagramon mondott köszönetet.

“Kedves szurkolók!

A győzelem ellenére nem tudtuk elérni a célunkat, hogy az első négyben végezzünk és a BL-ben szerepeljünk a következő szezonban. A csalódottság nem töröl ki mindent és szeretnék köszönetet mondani.

Köszönöm a támogatásotokat, amely csodálatosabb és őszintébb lett a kezdeti nehézségek után. Köszönöm a szeretetet, amit kaptam tőletek, amikor nehezebb pillanatokat éltem át. Köszönöm a dalt, amely gyakran megszólal a fejemben. Köszönöm a bátorításokat, melyeket az utcán és a közösségi oldalakon kaptam. Hatalmas köszönet, amiért a San Sirót egy egyedülálló stadionná varázsoltátok. Köszönöm ezeket a csodálatos emlékeket, amelyek mindenhová örökké elkísérnek.

Hamarosan találkozunk!”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS