Eldőlt, Gattuso távozik a Milan éléről

A hírek szerint a következő szezonban már nem Gennaro Gattuso lesz a Milan edzője.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója arról számolt be, hogy Gattuso készen áll elhagyni a Milan vezetőedzői posztját. A végső döntés azután született meg, hogy az olasz szakember hétfőn egy megbeszélés keretein belül találkozott a Casa Milanban a klub vezérigazgatójával Ivan Gazidisszel.

A felek útjai békésen elválnak és Gattuso élő szerződésének megszüntetése előtt nem lesz akadály – állítja a Sky. A 41 éves edzőt kontraktusa még két évig szól a piros-feketékkel.

Ha hinni lehet a híreknek, akkor Gattuso mellett Leonardo is távozik, aki kedden benyújtja lemondását. A MilanNews beszámolója szerint Leonardo Jardim, Simone Inzaghi és Giampaolo a lehetséges jelölt a Milan kispadjára.

Egybehangzó hírek szerint kedden válik hivatalossá Gattuso távozása. A SportItalia arról ír, hogy az olasz vezetőedzőnek 2021-ig szóló szerződése van és ennek megfelelően 5,5 millió euró járna neki, ám – a korábbi edzőkkel ellentétben – nem tart igényt a végkielégítésre.

Gattuso kedd reggeli nyilatkozata a Repubblicának.

“Nem volt könnyű meghozni a döntést, hogy elhagyom a Milant, de meg kellett tennem. Nagy szenvedéllyel éltem meg a hónapokat és felejthetetlenek voltak. Fájdalmas, de átgondolt döntést hoztam. Lemondás a szerződésről? Igen, mert a történetem a Milannal sohasem a pénzről szólt.”

LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

Forrás: www.acmilan.hu – RSS