Barros: "Nem vagyok elégedett"

Alex_Barros.jpgAlex Barros, a Pramac D’Antin Ducati versenyzője nem jó szájízzel fejezte be a jerez-i tesztet. A brazil pilóta legjobb ideje a harmadik és egyben utolsó tesztnapon 1’41.038 volt, így ezzel az idővel a 17. helyet szerezte meg az időtáblázaton. 

Egy hónappal ezelőtt Phillip Island-on szép sikereket értek el, hiszen az első két napon a brazil volt a leggyorsabb az új Ducati GP7-el. Így a most elért eredmény miatt Barros nem tudta leplezni csalódottságát.

A MotoGP-be kisebb kihagyás után visszatérő pilóta elmondta: "Nem vagyok elégedett, tudjuk, hogy lehettünk volna jobbak. Volt néhány problémám mind az edzés-, mind pedig a versenygumival. A versenyritmusom nem az volt, amit reméltem és nem tudtam úgy motorozni, ahogy szerettem volna. "

"Qatarban, Phillip Island-on és Sepang-ban megtaláltuk a helyes beállításokat, de itt nem úgy alakult, ahogy vártuk. Nem éreztem jól a gépet, és nem tudtam gyorsan menni a kanyarokban. "Mindezek ellenére a veterán Barros optimista a jövőt illetően:" Összességében jól zajlottak a tesztelések. Rengeteg dolgunk van még, hogy teljesen felkészültek legyünk. Mindenesetre erősnek érzem magam ahhoz, hogy elkezdjem a világbajnokságot és, hogy harcoljak a győzelemért".(www.hirextra.hu)

XLsport.hu