Bayern München: szerződtették az ausztrál tehetséget! – hivatalos

Az FC Bayern München, ahogyan azt mi is megjósoltuk, bejelentette a mindössze 17 esztendős Nestory Irankunda szerződtetését.

A bajorok hivatalos közleményben jelentették be, hogy az Adalaide United saját nevelésű játékosa 2024 július elsejétől hivatalosan is a Bayern játékosa lesz. Az ausztrál utánpótlás válogatott Irankunda addig marad nevelőegyesületénél.

A Bayern közleménye nem tér ki az átigazolási díjra, amely a Transfermarkt értesülései szerint 3,4 millió euróra tehető.

“Jó pár alkalommal figyeltük a helyszínen Nestory teljesítményét. Nagyon örülünk, hogy sikerült megállapodnunk az Adelaide United együttesével. Köszönjük a klubnak az együttműködést, és azt, hogy mindvégig segítették egy tehetséges játékos előrelépését. Nestory elképesztően gyors szélső, aki kiválóan cselez, és a kapu előtt sem jön zavarba. Meggyőzött bennünket a teljesítményével, így azzal is, hogy készen áll a következő szintre. Biztosak vagyunk azzal, hogy jót teszünk azzal, hogy a nyárig az ausztrál bajnokságban erősödhet tovább!” – fogalmazott a német rekordbajnok fiatal játékosk fejlődéséért felelős igazgatója, Jochen Sauer.

fociclub

A Bayern München: szerződtették az ausztrál tehetséget! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.