Bennacer és Calabria is felépült a sérüléséből

Nagyszerű hírek érkeztek a milanellói sportközpontból a csapat szerdai tréningjéről.

Stefano Pioli a vasárnapi Atalanta elleni 2-0-s győzelmet követően két nap szabadnapot adott a csapatnak. A játékosok ma visszatértek és megkezdték a felkészülést a hétvégi Fiorentina elleni összecsapásra, amelyet a 24. forduló keretein belül rendeznek a Serie A-ban.

A MilanNews tájékoztatása szerint Ismael Bennacer és Davide Calabria is teljes értékű edzésmunkát végzett. Mindkét játékos teljesen felépült a sérüléséből és újra Pioli rendelkezésére áll.

Ez azt jelenti, hogy jelenleg egyetlen sérült játékosa sincs a Milannak és Pioli teljes kerettel dolgozhat, amire nagyon hosszú ideje nem volt példa. Bennacer az elmúlt hetekben izomsérüléssel bajlódott a combjában és a stáb jobbnak látta, ha elővigyázatosságból nem kockáztatják meg a játékát az előző mérkőzéseken. Bennacer újra bevethető és a visszatérése nagyszerű hír, mivel Sandro Tonali mellett a középpálya legfontosabb láncszeme. A várakozások szerint az algériai futballista kezdeni fog szombaton a Fiorentina ellen.

Calabria csipősérülés miatt hiányzott a Monza és az Atalanta elleni bajnokikon is, legutóbb a Tottenham elleni BL-nyolcaddöntő első felvonásán volt kerettag, akkor a cserepadon foglalt helyet.