„Kételkedj bennem!” – Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic egy nagyon epikus videót osztott meg a közösségi oldalán a rehabilitációjáról.

2022. május 22.: Ibrahimovic csereként lépett pályára a Sassuolo ellen az utolsó fordulóban, majd magasba emelhette a klub történetének 19. Scudettóját. Néhány nappal később megoperálták a térdét, amely elkerülhetetlen volt az elülső keresztszalag-szakadása miatt. 2023. február 26.: Ibrahimovic hosszú kihagyás után visszatért a pályára és 41 évesen, 4 hónaposan illetve 23 naposan a Milan történetének legidősebb játékosa lett.

Ibrahimovic egy epikus, motivációs videót osztott meg a hivatalos Instagram oldalán a Two Steps From Hell együttes „Heart of courage” című zenei aláfestéssel. Zlatan a több mint 1 perces videóban bemutatta a rehabilitációjának főbb szakaszait és betekintést nyerhettünk abba, hogy a májusi térdműtétjétől a februári visszatéréséig hogyan dolgozott 9 hónapon keresztül a felépülés érdekében.

A svéd csatár közösségi oldalán közzétett videó címe: „Kételkedj bennem!”

VIDEÓ:

A svéd klasszis az Atalanta elleni 2-0-s győzelem után elmondta, hogy fél évvel hamarabb meg kellett volna műteni a térdét, azonban tudatosult benne, hogy a Milan megnyerheti a bajnokságot. Ezért ígéretet tett Stefano Piolinak, hogy sérült térddel kihúzza a szezont, hogy ott legyen a csapat mellett és segítsen a bajnoki címért folyó versenyben.

Ibrahimovic teljes nyilatkozata az Atalanta elleni mérkőzésről itt megtekinthető.