Bennacert meg kell műteni, ismert a diagnózis

Sajnos beigazolódtak az előzetes félelmek Ismael Bennacer sérülésével kapcsolatban és nagy valószínűséggel ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Mint arról beszámoltunk, az algériai válogatott középpályás a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára támadó-középpályás poszton az Inter ellen a Bajnokok Ligája elődöntőjének első meccsén. Bennacer a meccs elején megsérült és erős fájdalmat érzett a térdében, amelynek következtében le kellett cserélni.

A MilanNews tájékoztatása szerint Bennacer csütörtök délelőtt orvosi vizsgálatokon vett részt, amelyek kimutatták a jobb térdében az oldalsó combcsontjának porcsérülését.

A sérülés műtéti beavatkozást igényel és Bennacer térdét artroszkópos eljárással fogják megoperálni. A műtét pénteken vagy szombaton lesz – közölte a MilanNews. Ezzel eldőlt, hogy a 25 éves középpályás biztosan kihagyja a jövő heti Inter elleni visszavágót a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

Bennacer tegnap mankóval hagyta el a San Sirót, ami már rossz előjelnek bizonyult. A becsült felépülési időtartam egyelőre még nem ismert, ugyanis ezt a műtét után lehet pontosabban megbecsülni a sérülés mértékétől függően, de nincs optimizmus.

A Sky Sport Italia szerint Bennacer idényének vége, az idei szezonban már nem játszhat.