Beújít a BKK, a megállóban várakozva is követhetjük majd a magyar válogatott eredményeit az Eb-n

Futball-lázban ég a közlekedési vállalat is.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

A magyar válogatott mérkőzéseinek idejére a BKK Budapestre hozza az Eb-t, hogy az utasok a megállóban várakozva vagy útközben is együtt szoríthassanak a csapatnak. A közterületi FUTÁR-kijelzőkön élőben lehet majd követni az eredmények alakulását – derül ki a BKK közleményéből, amelyben megjegyzik, hogy a futballünnephez illő utastájékoztatásnak köszönhetően azok is együtt szurkolhatnak és izgulhatnak, akik épp az úti céljuk felé tartanak, és szeretnék tudni, hogyan teljesít a magyar csapat.

A BKK emlékeztet rá, hogy a magyar labdarúgó-válogatott

  • Svájccal (június 15., szombat, 15 órakor);
  • Németországgal (június 19., szerda, 18 órakor), majd
  • Skóciával (június 23., vasárnap, 21 órakor) játszik az A csoportban.

Ezeket a mérkőzéseket a hvg.hu is élőben, percről percre frissülő cikkben közvetíti majd. Emellett arról is ír a BKK, hogy az 1-es, a 19-es és a 41-es villamosokon megjelenik majd a „Hajrá, magyarok!” felirat.

A közleményből az is kiderül, hogy a Mol Bubi csatlakozott a szurkolói kampányhoz, ezért 300 kerékpárra egyedi szurkolói matrica került, valamint a szurkolói zónákhoz közeli gyűjtőállomások – Deák tér, Szabadság tér, Vécsey utca és Kopaszi-gát – ugyancsak egyedi arculatot kaptak.

Nyitóképünk a BKK közleményéből származik.

Írta a HVG

A Beújít a BKK, a megállóban várakozva is követhetjük majd a magyar válogatott eredményeit az Eb-n bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.