Megnevezte Tévez utódját a nagy múltú argentin csapat – HIVATALOS

Carlos Tévez távozása után kinevezte új vezetőedzőjét az argentin első osztályú Independiente…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Az Independiente megerősítette, hogy Julio Vaccarit nevezte ki a megüresedett vezetőedzői posztjára.

A 43 éves szakember korábban Marcelo Bielsa videóelemzője volt az Athletic Clubnál és az Olympique Marseille-nél, majd Gabriel Heinze asszisztenseként tevékenykedett hazájában a Godoy Cruznál, az Argentinos Juniorsnál és a Vélez Sarsfieldnél. Vaccari Heinze távozása után is maradt a Fortín alkalmazásában, a tartalékcsapatot irányította és szükség esetén az első csapathoz is beugrott.

Ezt követően 2022 szeptemberétől idén májusig vezette a Defensa y Justiciát, melynél 88 meccsből 33-at nyert meg a csapata 28 döntetlen és 22 vereség mellett, azonban a mérsékelt eredmények hatására a közelmúltban a menesztése mellett döntöttek. Az Halcón az idei első bajnoki kiírásban hiába jutott be a rájátszásba, már a negyeddöntőben búcsúzott, a Copa Sudamericana csoportkörében pedig simán lemamradt a továbbjutásról.

Az egykori hatszoros Libertadores-kupa-győztes a Liga Profesional új kiírásában öt pontot szerzett az első hat forduló alatt.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Megnevezte Tévez utódját a nagy múltú argentin csapat – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.