C. Ronaldo újra belerúgott az edzőjébe: “Direkt csinálta, provokálni akart” – az MU válaszra készül

Az ötszörös aranylabdás portugál sztár a már előzetesen is nagy port kavart televíziós interjújának második, csütörtöki részében arról beszélt, a holland szakember szándékosan bánt vele tiszteletlenül, amikor az utolsó percekben pályára akarta küldeni a 2-0-ra megnyert rangadón.

Néhány héttel korábban a Manchester City elleni 6-3-as vereség alkalmával azt mondta, a pályafutásom iránti tiszteletből nem cserélt be, majd ezt követően három percre be akar küldeni? Ennek semmi értelme – fogalmazott a támadó, aki – miután megtagadta, hogy beálljon – a lefújás előtt távozott a kispadról. Ten Hag a következő, Chelsea elleni mérkőzésen ezért a keretbe se nevezte Ronaldót.

Azt gondolom, hogy direkt csinálta, provokálni akart nemcsak akkor, hanem már korábban is. Nem adja meg nekem azt a tiszteletet, amit megérdemelnék. Valószínűleg ez volt az ok, amiért otthagytam a Tottenham elleni összecsapást, amit őszintén megvallva bánok.

De az, hogy edző három percet ad nekem, számomra elfogadhatatlan. Nem ilyen típusú játékos vagyok, tudom, mit tudok adni a csapataimnak – nyilatkozott Ronaldo, aki korábban úgy fogalmazott: a Manchester Unitednél elárulták őt.

A klub pénteken közleményben jelezte, “megteszi a megfelelő lépéseket”, hogy válaszoljon az interjúra, amíg azonban az állásfoglalás megszületik, nem kommentálja a beszélgetést.

Ronaldo jelenleg a portugál válogatottal a vasárnap rajtoló katari világbajnokságra készül. (MTI)

Katar 2022: Az aranyhajó, a konténer és a sivatagi gyémánt – a foci-vb stadionjai képeken és videókon