Calhanoglu ismét beolvasott a Milannak

Hakan Calhanoglu, az Inter középpályása szerint a karma újra megmutatkozott azáltal, hogy a csapata legyőzte a városi rivális Milant az Olasz szuperkupa döntőjében.

Finoman szólva sem felhőtlen a kapcsolat Calhanoglu és a Milan között. A török válogatott középpályás négy éven keresztül játszott a Rossoneriben, azonban 2021 nyarán a hosszabbítási ajánlatokat visszautasítva a szerződésének lejártával ingyen csatlakozott az Interhez.

“Ez egy nagyon fontos trófea, legfőképpen számomra. Köszönöm a csapattársaimnak és a szurkolóimnak. Ma ezzel a 3-0-s eredménnyel megmutattuk, hogy nincs több kérdés.” – mondta Calhanoglu a Szuperkupa megnyerése után.

Hakan a Milanból való távozása után a két csapat egymás elleni mérkőzésén hergelte a Rossoneri-szurkolókat, több alkalommal is provokatív gesztusokat, nyilatkozatokat tett a korábbi csapatával szemben és az ex-csapattársait is minősítette negatívan. Calhanoglu az előző idény végén nehezen viselte, hogy a Milan a csapatát megelőzve bajnoki címet nyert és elmondása szerint bosszúként tekintett erre a mérkőzésre.

“Természetesen igen, de inkább mindig csendben maradok. Nagyon csúnya volt olyan dolgokat látni, amire nem számítottam volna, de megmutatkozott a karma. Éhesek voltunk a győzelemre és 3-0-val hazaküldtük őket. Ez a karma… Megettük a Milant.”