Campagna döntött – Beveti nemrég honosított játékosait

AlessandroCampagna01

Az olasz válogatott hamarosan Európa Kupa selejtezőt játszik Palermóban. A talján szövetségi kapitány kihirdette keretét, amelyben az ex-spanyol világbajnok is szerepel.

AlessandroCampagna01

Több okból is rendhagyó lesz az olaszok palermói szereplése. A hétvégén – a most debütáló új sorozatban – az Európa Kupában két újonc is debütál: Gonzalo Echenque és Willy Molina.

Mint ismeretes, az olaszok idén októberben honosították a két pólóst. Molina 2003-ban a spanyol válogatottban még vb címet nyert, idén már a Pro Reccoban játszott, az olaszok egyből honosították és már akkor sem zárkózott el attól, hogy a talján válogatottban is játsszon.

Nos, most eljött az idő. Érdekesség, hogy Di Fulvio sérülése okán került be végül a csapatba. Figyelemre méltó, hogy Gonzalo Echenique pedig szerepelt már az argentin és a spanyol válogatottban, most pedig az olaszban fog.

Az olaszok Palermóban a németekkel, a montenegróiakkal és az oroszokkal találkoznak.

Az olasz válogatott kerete az Európa Kupára: 

Zeno Bertoli, Marco Del Lungo, Nicholas Presciutti (Brescia), Pietro Figlioli, Andrea Fondelli, Gianmarco Nicosia (Bpm Sport Management), Vincenzo Dolce, Alessandro Velotto (Canottieri Napoli), Michael Bodegas, Lorenzo Bruni, Gonzalo Echenique, Guillermo Molina (Pro Recco), Luca Damonte (Savona), Giacomo Cannella (Lazio), Vincenzo Renzuto (Jug Dubrovnik).

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS