Castillejóról tárgyal a Milan és a Valencia

Folyamatban vannak a tárgyalások a Milan és a Valencia vezetősége között Samu Castillejo klubváltásáról, aki három és fél év után visszatérhet hazájába.

Andrea Conti és Pietro Pellegri után újabb játékos inthet búcsút a Milannak a téli átigazolási időszakban. Castillejóért nemrég bejelentkezett a Sampdoria, azonban úgy tűnik, hogy a játékosnak más preferenciái vannak és szeretne visszatérni Spanyolországba.

A MilanNews és a Sky Sport Italia egybehangzó információi szerint Castillejo a Valenciában köthet ki, amely megkezdte a tárgyalásokat a leigazolásáról. Ugyan a Real Betis és az Espanyol is érdeklődést mutatott a spanyol támadó iránt, de a Valencia tűnik a legvalószínűbb célállomásnak.

A két klub között zajlanak az egyeztetések az átigazolási formuláról, ami nagy valószínűséggel kölcsönüzlet lesz. Az elkövetkező órákban további fejlemények várhatóak a tárgyalásokról.

Castillejo az előző fordulóban a Juventus elleni rangadón kimaradt a keretből, ami annak a jele, hogy januárban távozik. Az aktuális szerződése 2023. június 30-ig szól a Milannal.