Central Europe Rally: OffROADSPORT CZ technikai átvétel

cer01.jpg

A cseh OffROADSPORT CZ csapat épp ezekben a pillanatokban parkolja be az autóját a Park Fermé-be!

Mírek Zapletal és Vladimír Nemajer sikeresen teljesítette az adminisztratív és technikai átvételek formalitásait, és egy ünnepélyes körpálya teljesítése után Budapest történelmi központjában és a Parlament körül, végre leparkolhatja a Mitsubishi L200-as autót a Hősök terén felállított Park Fermében.

A szervezők ma sem hagyják pihenni sokáig a Zapletal – Nemajer párost, hiszen az elsők között kellett érkezniük a kötelező adminisztratív és technikai átvételre. A kezdeti reggeli nehézségek és nyelvi káosz ellenére (angol, francia, cseh és magyar nyelv keveredik mindenhonnan), délelőtt 10 órakor már fel is ragaszthatták a fiúk a 245-ös rajtszámot az autóra, a szervezők által megadott kötelező reklámokkal együtt.

A csapatra holnap vár az első igazi versenynap, mikor is a hivatalos rajtceremónia után egy rövid összekötő szakaszon eljutnak Dabasig, ahol az első 60 versenykilométert kell megtenniük.

Az idei Central Europe Rally hivatalos rajt ceremóniája vasárnap reggel zajlik Budapest belvárosában, és mi természetesen megpróbálunk aktuálisan beszámolni a verseny, és csapatunk állásáról. Addig is érdemes figyelemmel követni a www.offroadsport.cz oldal, ahol a fotó-galériáját már folyamatosan bővítjük.

Budapestről kíván kellemes napot,

Az OffROADSPORT CZ csapat nevében,

Kulcsár Gabi