Chelsea: Pochettino a klub tulajdonosával tárgyalt a jövőjéről

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere, Mauricio Pochettino elmondta, hogy még mindig bizonytalan a jövőjével kapcsolatban.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

A Chelsea menedzsere, Mauricio Pochettino elárulta, hogy péntek este együtt vacsorázott Todd Boehlyval, a londoni klub társtulajdonosával, miközben arra vár, hogy megtudja, hogyan döntenek a jövőjével kapcsolatban, amiről jelenleg is egy vizsgálat zajlik a vezetőségben.

A Chelsea a Bournemouth 2-1-es legyőzésével zárta a Premier League szezonját, ezzel sorozatban ötödik győzelmét aratta, amely bebiztosította a 6. helyet a tabellán, és biztosítja, hogy 2024/25-ben ismét ott egyen Európában, a Konferecialigában.

Pochettino még mindig nem tudja, hogy ő lesz-e a Chelsea edzője a következő szezonban, de elmondta, hogy a Boehlyvel pozitívak voltak a tapasztalatai.

“Nem tudom, hogy ez a találkozó a tulajdonosokkal meg fog-e történni, de azt elmondhatom, hogy péntek este Todd meghívott vacsorára. Nagyon szép közös vacsora volt, de nem tudok a felülvizsgálatról szóló pletykákról. Nézd, a stábom holnap hazarepül, hacsak ma este nem döntenek másképp, vagy nem mondják, hogy maradjunk. Én még néhány napot Londonban maradok. Az ajtóm nyitva van, és a telefonom be lesz kapcsolva”.

Arra a kérdésre, hogy tud-e bővebben beszélni arról, hogy mi került szóba a vacsora során, vagy mit mondhatott neki Boehly a jövőjével kapcsolatban, Pochettino így válaszolt:

“Nem fogom elmondani, csak azért mondom, hogy tudd, hogy vele voltam.Nézd, ha egyedül hívlak meg, és te vagy én, és vacsorázunk, az nem rossz dolog, nem? Nem hiszem. Ha valamit rosszat kell mondanom, akkor felhívom telefonon, vagy azt mondom, hogy menjünk el egy kávéra.”

fociclub

A Chelsea: Pochettino a klub tulajdonosával tárgyalt a jövőjéről bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.