Mix

Nyithatnának február 15-től az edzőtermek a biztonsági szabályok betartásával

 

Nyithatnának február 15-től az edzőtermek a biztonsági szabályok betartásával.-adta le javaslatát Dechert Áron a MEDZOSZ elnöke.

A hazai edzőtermek szakmai érdekképviseletét ellátó Magyarországi Edzőtermek Országos Szövetsége konkrét intézkedési terv javaslatot tett az edzőtermek újra nyitása érdekében az Operatív Törzsnek, valamint az Emberi Erőforrás Minisztérium miniszterének és sportért felelős államtitkárának.

Tovább

Madarász és Szudi az országos bajnok

A felnőtt egyéni számokban Madarász Dóra és Szudi Ádám nyerte meg a Kecskeméten megrendezett 2020-as országos bajnokságot.

Tovább

Schermann teljes erővel az Eb-re készül

Remek évet zárt Schermann Bianka. Az MTK-Budapest és a válogatott tornásza a hazai viadalok mellett a nemzetközi versenyeken is remekelt, a nyári Európa Játékokon az egyéni összetett versenyben kilencedikként zárt. Ezen a héten a a tatai edzőtáborban készül, mint ahogy a teljes női tornász válogatott is.

Tovább

Babos ősszel már versenyezne

Tavaly szeptemberben egy szerencsétlen leérkezés következtében szenvedett térdszalag-szakadást Babos Ádám, az FTC-Telekom és a válogatott kiválósága. A tornász azóta visszatérésén munkálkodik.

Tovább

Elhalasztják a csapat-vb-t

A koronavírus terjedése miatt a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) úgy döntött, hogy elhalasztja a március 22-29-re tervezett puszani csapat-világbajnokságot.

Tovább

Indul a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 2020-as alapszakasza

Újabb mérföldkőhöz érkezett a sport leginnovatívabb szakága, az e-sport. Indul az első számú hazai e-sport bajnokság, a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 2020-as alapszakasza, ahol idén 7 versenyszámban, 15 millió forintos összdíjazás mellett mérhetik össze tudásukat a legjobb hazai e-sportolók és csapatok

Tovább

Értékes tapasztalatokkal gazdagodtak Pigniczkiék

Hazatért Japánból a ritmikus gimnasztikázók olimpiai válogatottja, amely tíz napot töltött a távol-keleti országban.

Tovább

Torna: Kardos ősszel visszatérhet

Tavaly mindkét vállát meg kellett műteni a Győri AC tornászának, Kardos Botondnak, aki immár a rehabilitációt végzi. Ha minden a tervek szerint halad, a válogatott kiválósága ősszel újra versenyezhet.

Tovább

Egy párosunk még áll

Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettős bejutott a legjobb nyolc közé a budapesti World Tour-versenyen, a másik két kiemelt párosunk viszont búcsúzott.

Tovább

Egyesben elfogytunk

Madarász Dóra és Majoros Bence is kiesett a legjobb 32 között, így egyesben már nincs versenyben magyar játékos a Hungarian Openen.

Tovább

Szudi és Ecseki jól kezdett

A férfiválogatottunk két alapembere, Szudi Ádám és Ecseki Nándor jól kezdett a Hungarian Open selejtezőjében, így már „csak” két győzelemre van a főtáblától.

Tovább

Csak Juhásznak sikerült

Az egyéni versenyszámok selejtezőjének első fordulójában érdekelt magyar játékosok közül csak Juhász Patrik jutott tovább a budapesti World Tour-verseny nyitó napján.

Tovább

Böczögő Dorina többfrontos terhelése

Az MTK-Budapest kiválósága, a kétszeres olimpikon Böczögő Dorina, a női tornászválogatott legrutinosabb tagja az idei évtől már edzőként is szerepet vállal a magyar tornaéletben, de a középpontban természetesen még a versenyzés áll.

Tovább

Apa bemutatja, hogy kell sportolni!

A Nagy Sportágválasztó új videóműsort indít, ahol elsősorban a fiatalokat és a szülőket szeretnék mozgásra, sportolásra bírni. Komoly társadalmi probléma a családok mozgáshiánya okozta testi és lelki betegségek elterjedése. Fontos, hogy a sportok népszerűsítésében, minél nagyobb szerepet vállaljunk, olykor formabontó stílusban is!

Tovább

Ritmikus gimnasztika: A világ legjobbjaival készülnek Pigniczkiék

Tíznapos edzőtáborban vesznek részt Japánban a magyar ritmikus gimnasztika válogatott tagjai, közöttük Pigniczki Fanni is, aki még esélyes lehet az olimpiai kvótaszerzésre.

Tovább

Torna: Makra egészségesen, új elemekkel

A budapesti Központi Tornacsarnokban készül a TC Békéscsaba válogatott versenyzője, Makra Noémi, aki három szeren, korláton, gerendán és talajon is új elemekkel készül az idei versenyekre.

Tovább

BABOS TIMI: PÁROSBAN MINDIG ERŐS A HITEM MAGAMBAN

A friss AusOpen-bajnok a meglepően simán megnyert döntő után elmondta, jól kezelték a nehéz helyzeteket, és a tavalyi bánatkönnyek után jól esik örömükben sírni.

Tovább

Vecsernyés Dávid sűrű első féléve

A BHSE kiválósága, az Európa-bajnoki harmadik helyezett Vecsernyés Dávid számára már korán megkezdődött a felkészülés. Első nemzetközi megmérettetése a márciusi bakui Világkupa lesz

Tovább

Torna: Sikeres edzőtábor Győrben

Az újonnan kinevezett szövetségi kapitány, Kovács István vezetésével ezen a héten együtt készült a magyar férfi tornászválogatott a győri Olimpiai Sportparkban.

Tovább

Torna: Kovács Zsófi szeme előtt az Eb lebeg

Már megkezdte a felkészülést a Dunaferr SE Eb-ezüstérmes tornásza, Kovács Zsófia, aki a tavalyi stuttgarti kvalifikációs világbajnokságon kvótát szerzett a nyári ötkarikás játékokra

Tovább