Costacurta csalódott, kritizálta a játékosokat

A Roma elleni 3-1-es hazai vereség után a rossoneri legendás középhátvédje, Alessandro Costacurta erősen kritizálta a játékosokat. Véleménye szerint egyértelmű, hogy egyes játékosok nem méltóak a Milan mez viselésére.

A csapat a 7. helyen végzett a bajnokságban 57 ponttal, a 6. a Sassuolo lett. A Milan számára a Roma elleni vereséggel ért véget a Serie A 2015/2016-os idénye.

A találkozót követően Costacurta erősen kritizálta a játékosokat.

“Nagyon csalódott vagyok egyes játékosok teljesítménye miatt. Teljesen nyilvánvaló, hogy ki érdemli meg, hogy maradjon a csapatnál és ki az, aki nem. Remélem Brocchi is látja ezt, de természetesen van egy adott hierarchia a klubnál. A Roma elleni mérkőzés teljesen egyértelművé tette, hogy kik azok, akik többé nem viselhetnék ezt a mezt.” – mondta a legenda a SkySport Italiának.

“Nekem volt szerencsém korábban megnézni Brocchi munkáját a Primavera csapatnál. Láttam, amikor a munka végén a csapat összeállt és remekül működött. Sok szerencsét kívánok neki a Juventus ellen a kupadöntőn és remélem, hogy kap időt a munkához. Brocchi képes arra, hogy megmutassa az embereknek milyen jó szakember is ő.”

Costacurta többek között 7 Scudettót és 5 Bajnokok Ligáját nyert a Milannal, összesen 663 tétmeccsen viselte a piros-fekete mezt és több mint két évtizeden keresztül állt a klub alkalmazásában.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS