“Csalódottak vagyunk az eredménnyel”

Rade Krunic, a Milan középpályása szerint Rafael Leao hiánya miatt még nehezebb volt a Napoli elleni rangadó és úgy véli, hogy a teljesítmény bizakodásra ad okot, az eredménnyel viszont egyáltalán nincsenek megelégedve.

“Nem lehetünk boldogok csak a teljesítményünk miatt, nyilvánvalóan csalódottak vagyunk ezzel az eredménnyel annak fényében, hogy hazai pályán veszítettünk a szurkolóink előtt. Ez nagyon fájó.” – nyilatkozta Krunic.

“Mindig büszkeséggel tölt el, hogy magamra ölthetem a Milan mezt és ebben a csodálatos csapatban játszhatok a csapattársaimmal. Egy dolog biztos: mindig mindent beleadok, legyen bármiben is szüksége rám az edzőnek és a csapatnak. Persze nem ugyanolyan, amikor én játszom vagy amikor Leao van a pályán, mert nagyon különböző játékosok vagyunk. Véleményem szerint Rafa a bajnokság legjobb játékosa a posztján. Vele biztosan könnyebb dolgunk lett volna, de így is megmutattuk, hogy az egységes csapat a legnagyobb erősségünk és képesek vagyunk bárkivel felvenni a versenyt.”

“Az első játékrészben jól presszingeltünk és az ellenfélnek alig volt helyzete. A második félidőben kihasználták azt a két lehetőséget, ami adódott előttük. Nem sikerült nyernünk, de a teljesítményünk bizakodásra ad okot, hogy továbbra is keményen dolgozzunk és mérkőzésről mérkőzésre jobbak legyünk.”

“Alig várjuk, hogy visszatérjünk a válogatott szünetről és pályára lépjünk a következő mérkőzésen az Empoli ellen. Cél a győzelem és nagyszerű teljesítményt kell nyújtanunk.”

“Scudetto? Sok csapat van, amely a bajnoki cím megnyeréséért harcol és mindenki erősödött ebben a szezonban. Mindig ott vagyunk az élmezőnyben és idén is megpróbálunk nyerni.”