Theo megsérült, izomhúzódása van

A Milan balhátvédje mégsem vesz részt a szeptemberi válogatott mérkőzéseken.

Mint arról beszámoltunk, Theo Hernández két csapattársához, Mike Maignanhoz és Olivier Giroud-hoz hasonlóan meghívót kapott a francia válogatottba a közelgő Nemzetek Ligája-mérkőzésekre, azonban hétfőn kiderült, hogy sérülés miatt kénytelen lesz kihagyni mindkét meccset a nemzeti csapatban.

A MilanNews tájékoztatása szerint Hernández izomsérüléssel bajlódik, amelynek következtében nem csatlakozik a válogatott edzőtáborához. A 23 éves balhátvéd a combközelítő izmában érzett fájdalmat és elővigyázatosságból Milanellóban marad.

Theóra az elkövetkező napokban orvosi vizsgálatok várnak annak érdekében, hogy kiderüljön, mennyire komoly a sérülése. A Francia Labdarúgó Szövetség megerősítette, hogy Hernández nem áll a szövetségi kapitány rendelkezésére az Ausztria és a Dánia elleni mérkőzéseken. Deschamps döntése értelmében Lucas Digne került be a keretbe.

Hernández a kezdőcsapat tagjaként lépett pályára a Milanban a vasárnapi Napoli elleni mérkőzésen, amelyet a csapat 2-1-re elveszített a San Siróban. A francia balhátvéd végigjátszotta a meccset és egy gólpasszt jegyzett.

FRISSÍTVE: A MilanNews közlése szerint Hernández kedden délelőtt vizsgálatokon vett részt, amelyek kimutatták, hogy meghúzódott a jobb combközelítő izma. Egy hét múlva újabb vizsgálatok várnak rá. A várakozások szerint Theónak ki kell hagynia az október 1-én rendezendő Empoli elleni bajnokit és a cél az, hogy a Chelsea illetve a Juvenuts ellen újra bevethető legyen.