Csapata elbúcsúztatta a magyar válogatott játékosát

A német sajtó korábbi értesüléseinek megfelelően szerint a Freiburg nem tart igényt a következő szezontól a Hoffenheimtől kölcsönzött magyar válogatott játékosára…

(Photo by Marvin Ibo Guengoer – GES Sportfoto/Getty Images)

A Freiburg utolsó hazai mérkőzése előtt a német csapat elbúcsozott a januártól kölcsönzött magyar válogatott játékosától, Szalai Attilától, és a klub számára készített bekeretezett fényképet adott neki, miközben a helyi műsorközlő megköszönte a labdarúgó szolgálatait.

A 26 éves hátvéd tavaly nyáron nagy reményekkel szerződött a Hoffenheimhez, azonban ősszel mindössze négy bajnokin és egyetlen kupamérkőzésen jutott szóhoz a csapatban. Szalait januárban adták kölcsön a szezon második felére a Freiburghoz, azonban az új csapatánál sem jutott több lehetőséghez, mostanáig három mérkőzésen mindössze 101 percet töltött a pályán a Bundesligában, rögtön az első meccsén egy kapitális hibát vétett, később pedig már alig számoltak vele.

Sorozatos mellőzése ellenére Szalai helye a magyar válogatottban megkérdőjelezhetetlen, Marco Rossi szövetségi kapitány számít rá és a nemzeti együttes mindkét márciusi felkészülési mérkőzését végig játszotta.

fociclub

A Csapata elbúcsúztatta a magyar válogatott játékosát bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.