Cutrone 2023-ig hosszabbít a Milannal – sajtóhír

A legfrissebb hírek szerint a Milan megegyezett Patrick Cutronéval a szerződésének meghosszabbításáról, így az olasz saját nevelésű csatár további két évvel hosszabbít, emellett fizetésemelést is kap.

A 20 éves csatár tavaly májusban egy Bologna elleni 3-0-ra megnyert bajnokin mutatkozott be a felnőtt csapatban, a nyáron pedig végleg felkerült a felnőtt csapathoz. Cutrone már a felkészülési időszakban is nagyszerűen teljesített és augusztusban élesben is megkapta a bizonyítási lehetőséget az olasz bajnokságban illetve az EL-ben.

Cutrone ebben a szezonban eddig 37 tétmeccsen lépett pályára és 15 alkalommal volt eredményes, ezzel ő a Milan legeredményesebb játékosa. A klub az elmúlt hónapokban nem ment el szó nélkül Cutrone teljesítménye mellett, ugyanis több alkalommal is fizetésemelést kapott. A Sky Sport Italia beszámolói szerint a Milan megállapodott Cutronéval, így az olasz csatár 2023 nyaráig meghosszabbítja szerződését a piros-feketékkel. A hírek szerint Cutrone szezononként 1,1 millió eurót fog keresni és állítólag a szerződésben nem fog szerepelni kivásárlási ár.

Cutrone az elmúlt 5 bajnoki mérkőzésen 4 alkalommal volt eredményes, a SPAL kapuját kétszer vette be, emellett eredményes volt a Roma és a Chievo ellen is.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS