Cutrone visszatér? Íme a Milan álláspontja

Patrick Cutrone esetleges visszatéréséről cikkezett az olasz sajtó, azonban kiszivárgott a Milan vezetőségének álláspontja.

A 23 éves csatár 2019 nyarán távozott a Milanból és a Wolverhampton játékosa lett, a transfermarkt szerint 18 millió euró volt az átigazolási ára. Cutrone a Premier League-ben nem alkotott maradandót, így 2020 telén kölcsönadták a Fiorentinának, majd 2021 januárjában a Valenciának.

A PlanetaMilan arról ír, hogy a Milan vezetősége két csatárt keres a nyári átigazolási időszakban és nemrég az olasz sajtó megszellőztette, hogy felmerült Cutrone visszatérésének lehetősége a soron következő szezonra, mint harmadik számú csatár Zlatan Ibrahimovic mögött.

A jelentés szerint egyáltalán nincs valóságalapja a megjelent pletykáknak. A klubnak nem áll szándékában visszahozni az olasz utánpótlás-válogatott csatárt, ráadásul más kiszemeltek vannak a támadó-szekcióba.

Mint ismert, Cutrone a Rossoneri utánpótlásában nőtt fel és 2017 májusában debütált az első csapatban. Az olasz csatár 90 tétmeccsen 27 gólt szerzett a Milan színeiben.

Idén tavasszal 7 meccsen játszott a Valenciában, gólt és gólpasszt nem jegyzett. Jelenleg a Wolves tulajdonában van a játékjoga és a kölcsön lejártával visszatér az angol alakulathoz.