Dest csalódott a vb-kiesés miatt

Sergino Dest, a Milan jobbhátvédje elkeseredett volt, miután az Egyesült Államok kiesett a világbajnokság nyolcaddöntőjében.

A 22 esztendős jobbhátvéd alapemberként játszott a világbajnokságon és az összes meccsen pályára lépett Egyesült Államok színeiben, amely 1 győzelemmel és 2 döntetlennel továbbjutott a csoportkörből. Végül a nyolcaddöntő jelentette a végállomást, hiszen 3-1-re kikaptak Hollandiától a kieséses szakaszban. Dest a közösségi oldalán egy bejegyzést osztott meg a kiesést követően.

“Megsemmisülve… Csapatként mindent beleadtunk a hazánkért, de sajnos nem úgy sikerült az este, ahogy szerettük volna. Nagyon büszke vagyok a csapatra és arra, ahogy végig küzdöttünk a tornán.

Nagyon nagy tehetség rejlik ebben a csapatban és többségünk még mindig fiatal játékos, ezáltal sok időnk van fejlődni. Három és fél év múlva, 2026 nyarán hazai pályán ismét készen fogunk állni arra, hogy mindenkit büszkévé tegyünk.

Köszönjük mindenkinek a támogatást, amit az egész torna alatt kaptunk.” – Dest.

A várakozások szerint Dest az elkövetkező napokban szabadságát tölti a világbajnokság után és később csatlakozik a Milanellóban készülő csapathoz. Az amerikai jobbhátvéd a vb alatt 4 meccsen 1 gólpasszt jegyzett és összesen 310 játékpercet töltött a pályán.