Di Francesco válthatja Mihajlovicot, Berardi is jön?

Olasz sajtó tegnapi közleménye szerint Mihajlovic jelezte, hogy az Olasz kupa döntő után fel áll a padról, mert elege lett az elnök utasításaiból.

A legutóbbi összetűzésük abból adódott, hogy a Torino elleni mérkőzés előtt állítólag a klub elnöke felhívta a szerb trénert, hogy Mario Balotelli kezdjen Carlos Bacca mellett, ne pedig M’Baye Niang. Mihajlovic azonban nem hallgatott Berlusconira és a francia támadót nevezte a kezdőtizenegybe. Itt telhetett be a pohár mindkettőjüknél. Berlusconi nagy csodálója a Sassuolót irányító Eusebio Di Francescónak és ha igazak a hírek, akkor nyáron megpróbálja elcsábítani.

A kiváló szakember 3 évvel ezelőtt juttatta fel a Sassuolo együttesét a Serie A-ba ahol idén már a 7. helyen állnak a tabellán csupán 3 pontra lemaradva a Milantól. A mester elmondta, hogy mindenki szeretne egy olyan klub edzője lenni, mint a Milan, de élő szerződése van a jelenlegi klubjával. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a Milan ne tudná kivásárolni Di Francescót abban az esetben ha Sinisa Mihajlovic távozna. Azonban van egy játékos akit biztosan magával vinne az olasz szakember. és az Domenico Berardi. A fiatal olasz játékost nyáron vásárolta meg végleg Sassuolo a Juventus csapatától, viszont egy visszavásárlási opciót is beleírtak a szerződésébe. Így a Juventus csapatával tárgyalhatnak először, amennyiben a játékost elszeretnék adni. A fiatal szélső támadót egy 20-25 millió euró körüli összegért engedné csak el a Sassuolo.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS