Divock Origi a jövőjéért játszik az idei szezonban

Ismert, hogy mely klub érdeklődik Divock Origi iránt Franciaországból.

Origi tavaly nyáron ingyen érkezett a Premier League-ben szereplő Liverpool együttesétől, miután lejárt a szerződése. A belga válogatott támadó az elhúzódó térdsérülése miatt nehézségekkel küzdött az első hónapokban. Október óta rendszeresen Stefano Pioli rendelkezésére áll, azonban eddig még nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A SempreMilan Italia munkatársai arról számoltak be, hogy Origi számára a jövője a tét a Milanban a szezon hátralévő részében, ugyanis amennyiben a következő hónapokban nem sikerül meggyőző teljesítményt nyújtania, akkkor a nyáron átadólistára kerül.

A 27 éves csatár az aktuális idényben eddig 24 tétmeccsen lépett pályára és 780 játékperc alatt 2 gól illetve 1 gólpassz a mérlege. A bajnokságban 18, a Bajnokok Ligájában 5 és az Olasz szuperkupában 1 mérkőzésen kapott lehetőséget. Origi az elmúlt hónapokban Olivier Giroud cseréje volt, azonban mostanra Zlatan Ibrahimovic visszatérésével csatárposzton még hátrébb kerülhet a hierarchiában a kezdőcsapatba kerülésért folytatott versenyben.

Franciaországból van egy érdeklődő Origi iránt, méghozzá az Olympique Lyon – írja a SempreMilan Italia. A francia együttes a nyári mercato alatt megkísérelheti a belga támadó szerződtetését. Origi piaci értéke körülbelül 14-15 millió euróta tehető.